fbpx

Citeşte şi articolele

   free-spiritual-advisors

 

      Te asigur că vei fi câştigat(ă) intrând pe blog şi citindu-mi articolele. Fiecare subiect este special şi se referă la lucruri poate nici măcar gândite de tine, dar care, vei vedea, au o mare importanţă şi îţi pot deschide percepţii noi. Abordările mele sunt neconvenţionale şi te introduc în zone considerate mai mult sau mai puţin tabu.

      Vei afla, de exemplu, adevărul despre hipnoză, în legătură cu care există atât de multe prejudecăţi. Sau vei înţelege de ce astrologia reprezintă un instrument, milenar,  foarte potrivit şi util pentru stabilirea unui diagnostic de ordin psihologic, fiind în măsură să scoată la lumină punctele tari şi punctele slabe ale unei personalităţi, dar şi să indice direcţia pe care ar fi bine s-o urmeze cineva spre a-şi afla vindecarea ori a-şi împlini potenţialul. Când astrologia conlucrează cu psihoterapia, rezultatele sunt sigur mai precise şi mai rapide.

      Un alt articol îţi arată felul în care, din păcate, foarte mulţi români încă interpretează mersul la psiholog, asocierile pe care le fac pe această temă şi neajunsul pe care şi-l creează, singuri, ferindu-se să ceară sfaturile unor profesionişti din domeniul binelui psihic, mai ales când este vorba de cei care folosesc şi spiritualitatea şi resursele sufleteşti în lucrarea lor de sprijinire şi redresare a oamenilor încercaţi de propria lor gândire (psihologii luminoşi)

     Dacă vei simţi că există o logică în toate acestea, oferă-ţi un dar citind şi despre cât de important este să te ocupi şi de dimensiunea energetică a fiinţei atunci când dialoghezi cu o minte încărcată de diverse poveri. Vei afla în ce mod această minte, influenţată de felul în care interpretează anumite evenimente aduse de viaţă, are puterea de a tulbura funcţionarea armonioasă a acelor structuri subtile pe care le numim centri energetici şi care creează puntea de legătură între suflet şi corpul fizic. La fel, vei afla, în consecinţă, şi ce trebuie să aibă în vedere o terapie completă pentru ca în final un om să nu mai sufere în nici un fel.

       În sfârşit, sunt sigur că nu te va lăsa indiferent(ă) mai cu seamă subiectul morţii. Citeşte articolul consacrat acestei “doamne” care nu este, de fapt, răuvoitoare, şi vei înţelege de ce nu ai deloc a te teme de dânsa, întrucât nu face altceva decât să te poarte, după ce corpul tău se va fi uzat, mereu şi mereu, la capătul a atâtea şi atâtea (re)încarnări, din nou în domeniul eternului, căruia în realitate îi aparţii, prin şi ca esenţă.

      Desigur, vor urma şi alte articole, însă până ce le voi scrie, dacă modul în care privesc eu lucrurile te incită, aruncă un ochi şi pe tot ceea ce povestesc despre regresii, sau dă click pe rubrica psiho-astrologie şi te vei pomeni pe un alt site al meu, încărcat cu o mulţime de informaţii, de ordin astrologic dar nu numai. Citeşte şi articolele de aici.

     Nu îmi lua, te rog, invitaţia drept o laudă, căci, atunci când mă vei cunoaşte, dacă îţi doreşti aceasta,  vei descoperi că nu sunt câtuşi de puţin trufaş. Primeşte  invitaţia cu bucurie şi încearcă să te transpui atunci când citeşti, căci lucrurile spre care te trimit eu ţin de ceea ce este cu adevărat de preţ pentru noi în această aventură a trecerii prin lume. Sufletul tău îţi va spune de ce……