PROGRAMARE
Aş vrea să se înţeleagă că psihoterapia necesită mai multe şedinţe de terapie, reprezentând un proces complex în care este angrenată întreaga personalitate a unui individ. El nu vizează un organ, ca în medicină, ci chiar modul de gândire, şi respectiv de fiinţare, cu toate particularităţile lui. Aşadar, deşi cred în vindecarea oricui, la orice nivel, vreau să fiţi avizaţi că o problemă de ordin psihologic nu se rezolvă bătând din palme. Şedinţele se desfăşoară de regulă o dată pe săptămână, iar durata unei şedinţe de psihoterapie este de 50 de minute.
Interviul clinic preliminar efectuat cu ocazia primei şedinţe poate crea o anume imagine de ansamblu asupra situaţiei în care vă aflaţi, însă este imposibil de determinat încă de la început de câte şedinţe veţi avea nevoie, căci nimeni nu poate anticipa exact cum vor evolua lucrurile. Conform statisticilor în domeniu, durata minimă a unei terapii este de 5, 10 sau chiar 20 de şedinţe, însă fiecare caz înseamnă ceva foarte diferit în sine.
Programările pentru consiliere sau psihoterapie se fac telefonic, apelând numerele de telefon:
0726543314 / 0741572161
Sau prin e-mail, folosind adresa: absocautatorul@yahoo.com
Vă rugăm să respectaţi orele de programare, întârzierile nu se recuperează.
Sunteţi de asemenea rugat(ă) ca, în cazul în care nu puteţi ajunge la o şedinţă de consiliere sau psihoterapie deja programată, să anunţaţi cu o zi înainte pentru anulare sau reprogramare. În cazul în care anunţaţi anularea şedinţei în aceeaşi zi în care ea ar trebui să se desfăşoare, veţi achita costul integral aferent şedinţei, dat fiind că noi ne respectăm clienţii/pacienţii prin seriozitate şi profesionalism, deci nu intervenim, intempestiv, în programele lor. Procesul terapeutic cere responsabilitate atât din partea psihologului cât şi din partea persoanei ce apelează la ajutorul oferit de acesta, astfel încât este recomandat şi normal ca oricare dintre cei doi să anunţe din timp neprezentarea, anularea sau reprogramarea.
Vă încurajez să vă exprimaţi dorinţa cu privire la timpul de lucru, modul de plată al şedinţelor, ziua sau ora preferată pentru terapie, de care voi ţine seama în măsura în care mi-o permite agenda.
Pentru ca o terapie să reuşească, motivaţia, responsabilitatea şi implicarea cuiva înseamnă factori indispensabili!