fbpx

 

Bine aţi venit pe site-ul:

www. cabinetpsihologie-michaelgrecu.ro


 

Cu toţii suntem încercaţi, într-un fel sau altul, de viaţă, dar fiecare are un alt răspuns faţă de ceea ce i se întâmplă. Unii dintre noi trec destul de uşor prin toate, alţii însă rămân marcaţi de anumite evenimente, chiar dacă pentru un timp pot să nu realizeze acest lucru.
 

• Aproape orice suferinţă are la bază o traumă, tot astfel după cum un comportament nedorit are de multe ori drept cauză o anume reacţie faţă de un şoc sau faţă de atitudinea cuiva, care, cu timpul, se transformă într-un fel de rană profundă ce poate face o persoană să se simtă, la un anume nivel, infirmă.
 

• Nu de puţine ori, originea unei probleme emoţionale se află în copilărie, în relaţia cu unul dintre părinţi, dar există şi posibilitatea negestionării potrivite a unei pierderi, a unei despărţiri, a unei alegeri greşite, etc.
 

• Un factor major de disconfort al zilelor noastre, resimţit comun, este stresul, care afectează tot mai mulţi oameni, ce nu se pot adapta unui ritm de viaţă prea alert. Pot exista momente în viaţă când simţi că nu mai faci faţă, că ai devenit un altul şi că te afli în pericol, mai ales dacă ai o natură ceva mai sensibilă în raport cu media.
 

În acest caz, psihoterapia devine probabil singura soluţie, căci este foarte important să afli ce anume, când şi de ce a declanşat neajunsul de care acum chiar te jenezi poate. Şi mai important, traducând anumite stări, un psiholog bun va şti cum să activeze în tine resursele de care cu siguranţă dispui, dar de care nu eşti conştient.
 

• Te aştept în cabinetul meu, unde nu vei fi judecat sau incriminat şi unde te vei putea simţi liber să-ţi exprimi durerea. Aici vei afla un cadru securizant şi reconfortant, care te va ajuta să-ţi regăseşti liniştea şi siguranţa de altădată. Vei fi ascultat cu atenţie şi răbdare şi vei vedea că un psiholog profesionist ştie cum să intervină pentru ca tu să-ţi restabileşti sau să-ţi menţii echilibrul interior. Anxietatea, depresia, atacurile de panică, fobiile, dar şi altele pot fi alungate prin psihoterapie, hipnoterapie, EFT, tehnici de respiraţie, sau consiliere psiho-spirituală. Un om inteligent înţelege că nu este o ruşine să apeleze la psiholog. AJUTĂ-MĂ SĂ TE AJUT, VINO SĂ NE CUNOAŞTEM.

Confidenţialitate, seriozitate, profesionalism!

 

Cabinet Individual de Psihologie Michael Grecu-Bucureşti.Mulţi se laudă cu asta, dar eu chiar sunt un  psiholog bun, ai încredere!
Psihoterapie-Hipnoterapie-Relaxare-Terapie prin Respiraţie-EFT-Consiliere Psiho-Spirituală