fbpx

Consiliere Psihologică on-line

Consiliere Psihologică on-line

Nu întotdeauna oamenii dispun de timpul necesar deplasării la cabinet sau locul unde se află, alt oraş, altă ţară, nu le-o permite. Există şi situaţia în care anumite sentimente cum ar fi teama sau ruşinea fac ca o persoană să nu se simtă, la început, pregătită pentru un dialog direct cu un psiholog.

Din fericire, vremurile în care trăim ne pun la dispoziţie mijloace moderne de comunicare. Astfel, dacă nu puteţi, din motive de ordin obiectiv sau subiectiv, să veniţi la cabinet, există CONSILIEREA PSIHOLOGICĂ ON-LINE!

Pentru o programare on-line sunaţi la numerele de telefon:

0726543314 / 0741572161

sau trimiteţi mesaj pe adresa de e-mail: absocautatorul@yahoo.com

După ce vom vorbi, sau după ce vă veţi expune, pe scurt, problema în scris, şi veţi primi un număr de cont în care se achită costul şedinţei ori al şedinţelor ( în cazul în care vreţi să plătiţi anticipat pentru mai multe ore), vom stabili o zi şi un moment în care ne putem vedea şi auzi prin intermediul serviciului skype, messenger, sau facebook. Este mai simplu decât pare, sunt doar câţiva paşi mici de făcut, şi terapia poate să înceapă…

 

Acest serviciu on-line a fost conceput ca o formă terapeutică, alternativă, de susţinere pentru persoanele ce nu pot ajunge la cabinet, fiind destinat atât românilor din ţară, cât şi din diaspora.

SERIOZITATE, CONFIDENŢIALITATE, PROFESIONALISM

MICHAEL TITUS GRECU-Cabinet Psihologie,  Psihoterapie, Bucureşti. Psiholog Bun, Sector 4,Sector 2. Ai încredere!