fbpx

Adresa Cabinet

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE MICHAEL TITUS GRECU

Pentru o programare sunaţi la numerele de telefon:

0726543314 / 0741572161

*Momentan, date fiind condiţiile de circulaţie din zona Pieţei Sudului şi pentru a onora cererea persoanelor ce mă creditează cu încredere, cabinetul funcţionează la 2 adrese, zonele Berceni şi Carol I/Moşilor.În funcţie de opţiune şi de disponibilitatea ambelor părţi,  vom programa o oră şi o zi în care să ne vedem la una  dintre ele. 

Adresă 1

B-dul Alexandru Obregia nr. 8, bl. O. D 2, sc. 3, ap. 124. int. 74, sector 4, Bucureşti

Zonă:Berceni – Piaţa Sudului (dinspre centru), Turnu Măgurele (dinspre Vitan, Balta Albă)

*Cabinetul este situat exact la bulevard. Zonă foarte civilizată. Uşor de ajuns de oriunde aţi veni, exclusă rătăcirea, bâjbâitul pe străduţe sau printre blocuri. Acest loc, un spatiu elegant, foarte primitor,  garantează liniştea şi confortul. ( Din păcate, până la sfârşitul anului, din cauza construirii pasajului subteran, se circulă mai greu în zona Pieţei Sudului, după cum am menţionat, ceea ce poate să deranjeze şoferii. În cazul folosirii metroului, este mult mai puţin incomod. )*

Adresă 2

Bd. Carol I nr. 68, et. 2, Ap. 03, int. 03. 

Cabinetul se află la intersecţia Bd. Carol I cu Calea Moşilor, chiar lângă staţia de troleibuz, partea dreaptă dinspre Universitate. Aici veţi descoperi şi un centru de medicină holistică şi de înfrumuseţare, extrem de plăcut amenajat şi de modern utilat, unde puteţi beneficia şi de servicii precum diagnosticare prin biorezonanţă, masaj, tratamente corporale,  microchirurgie estetică etc. Îl deţin împreună cu soţia mea, medic, şi îl folosim în scopuri multiple pentru a aduce starea de bine tuturor celor care apelează la noi. Profesionalismul nostru este garantat sută la sută indiferent de aria de adresabilitate. 


Vizualizare hartă mărită